Om mee te beginnen
Breekbood | olijfolie | zeezout | knoflookboter € 8,50
Geitenkaas | gemarineerde peer | honing
Steak tartaar | ei | mosterd mayonaise | ansjovis | sjalot
Garnalen | knoflook | chili | bloemkoolcrème
Dorade | kruidensla | furikake dressing | sesam koekje
Hertenham | witlof | cranberry | walnoten
Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 12,50 per persoon
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 39,50
4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 42,50
Tomaten bisque | creme fraiche
Pompoensoep | geroosterde pompoenpitten | kaneel | rode curry
Alle soepen voor een vaste prijs van € 8 per persoon.
Eendenborst | portsaus | noten
Steak bavette | Delice de Bourgogne
Entrecôte van Gaasterland varken | jus van appel en lavendel
Rogvleugel | sauce a la riojana
Zeebaars | saffraansaus
Sliptongen | dille-boter saus
Alle gerechten worden geserveerd met verse friet, salade en seizoensgroenten.
Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 25 per persoon.
Tiramisu | mascarpone | lange vingers | cacao
Stoofpeer | speculoos crumble | kaneelijs
Koffie compleet | vanille ijs
Kaasplank | appelstroop | kletzenbrood (+ 5.00 euro)
Pavlova | rood fruit | mascarpone | merengue
Alle desserts voor een vaste prijs van € 8,50 per persoon.