Brood | olijfolie | pesto voor € 2.50 per persoon

Voorgerechten.

Geitenkaas | roodlof | walnoten | groene appel | honing vinaigrette

Steak tartaar | gepaneerd ei | truffelmayonaise | ansjovis | rode ui 

Rillette van eend | balsamicodressing | gemarineerde peer | krokante zwezerik

Gegrilde makreel | groente-antiboise | creme van zongedroogde tomaat

Carpaccio van zwaardvis | mierikswortelcreme | wasabi crunch

Tartaar van Hollandse nieuwe | bieten uien compote | groentechips

Kalfslende | paddenstoelen truffel ragout | kruidensla

Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 12 per persoon.

Stel je eigen menu samen
3 gangen
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 34.50

4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 39.50
Soepen.

Mosterdsoep | duindoorn

Aspergesoep | gerookte zalm

Linzen curry soep | mais

Alle soepen voor een vaste prijs van € 7.50 per persoon.

Wist je dat we ook een vegan menu hebben?
Hoofdgerechten.

Maiskip | jus van parmaham | seizoensgroenten

Grain-fed steak | jus van paddenstoelen en truffel | seizoensgroenten

Kalfs ossobucco | gnocchi | tomberry | seizoensgroenten

Krokant gebakken buikspek | Waldorf salade | calvados-karamelsaus

Heilbot | rösti | Hollandaisesaus

Zalm | mosterd kruidenkorst | pesto roomsaus | seizoensgroenten

Zeebaars | tomaten kreeften jus | seizoensgroenten

Scholfilet | gamba | jus van knoflook en rode peper | seizoensgroenten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 23.50 per persoon.

Heb je vragen over allergenen? Laat het ons weten en wij zoeken naar een oplossing.
Desserts.

Kaasplank | stroop van duindoorn | kletzenbrood (+ € 5)

Crème bruleé | tonka bonen | bailey’s ijs 

Coupe sorbet | vers fruit | vanilla-ijs | aardbeien-ijs | chocolade-ijs

Dame blanche Brakzand | vanille roomijs | chocolade

Scroppino | limoen sorbet ijs | vodka | prosecco

Koffie compleet | chocolade

Alle desserts voor een vaste prijs van € 7.50 per persoon.