Brood met boter voor € 2,50 per persoon
Zwaardvis carpaccio | zoetzuur | paprika geroosterd | kappertjes | rode ui
Steak tartaar | gefrituurd ei | mosterd mayonaise | ansjovis | sjalot
Coquilles | bacon | paddenstoelen | creme van aardpeer
Hollandse garnalen | klassiek | met toast (+ € 5.00)
Vitello tonnato | kappertjes | rode ui | aceto mayonaise
Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 14,50 per persoon
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 42,50
4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 47,50
Mais soep | kokos | knoflook gamba
Doperwten soep | krokante chorizo
Alle soepen voor een vaste prijs van € 8 per persoon.
Lamsrack | jus van honing en mosterd (+ € 3.50)
Grain fed steak | jus van delice de bourgogne
Rib roast van speenvarken | jus van appel en lavendel
Rogvleugel | met sauce a la riojana
Zalm | bonbini | citrus | vinaigrette
Sliptong | citroen | boterjus
Alle gerechten worden geserveerd met verse friet, salade en seizoensgroenten.
Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 27,50 per persoon.
Dame blanche | vanille ijs | chocoladesaus | slagroom
Tartelette | aardbeien | lemon curd creme
Koffie compleet | pistache ijs
Kaasplank | cranberry-compôte | kletzenbrood (+ € 5.00)
Pavlova | rood fruit | mascarpone
Alle desserts voor een vaste prijs van € 9,50 per persoon.