Om mee te beginnen

Breekbood | olijfolie | zeezout | knoflookboter € 8,50

Voorgerechten.

Zwaardvis carpaccio | zoetzuur | paprika | kappertjes | rode ui  

Steak tartaar | ei | mosterd mayonaise | ansjovis | sjalot

Haringtartaar | yuzu prei sorbet ijs  | rode biet 

Dorade | kruidensla | furikake dressing | sesam koekje

Vitello tonnato | kappertjes | rode ui | aceto mayonaise

Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 14,50 per persoon

Stel je eigen menu samen
3 gangen
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 39,50

4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 42,50
Soepen.

Vissoep | fruits de mer  

Doperwten soep | krokante chorizo

Alle soepen voor een vaste prijs van € 8 per persoon.

Heb je vragen over allergenen? Laat het ons weten en wij zoeken naar een oplossing.
Hoofdgerechten.

Brisket van lam | honing | bearnaise  

Steak van het moment | bijpassend garnituur 

Entrecôte van Gaasterland varken | jus van appel en lavendel 

Rogvleugel | sauce a la riojana

Zalm | citroen knoflook saus   

Sliptong | citroen | boterjus      

Alle gerechten worden geserveerd met verse friet, salade en seizoensgroenten.

Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 26,50 per persoon.

Desserts.

Aardbeien | aceto balsamico | vanille ijs

Tartelette | perzik | lemon mango curd   

Koffie compleet | stroopwafel ijs 

Kaasplank | cranberry-compôte | kletzenbrood (+ 5.00 euro)

Pavlova | rood fruit | mascarpone

Alle desserts voor een vaste prijs van € 8,50 per persoon.