Om mee te beginnen
Breekbood | olijfolie | zeezout | knoflookboter € 8,50
Zwaardvis carpaccio | zoetzuur | paprika | kappertjes | rode ui
Steak tartaar | ei | mosterd mayonaise | ansjovis | sjalot
Haringtartaar | yuzu prei sorbet ijs | rode biet
Dorade | kruidensla | furikake dressing | sesam koekje
Vitello tonnato | kappertjes | rode ui | aceto mayonaise
Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 14,50 per persoon
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 39,50
4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 42,50
Vissoep | fruits de mer
Doperwten soep | krokante chorizo
Alle soepen voor een vaste prijs van € 8 per persoon.
Brisket van lam | honing | bearnaise
Steak van het moment | bijpassend garnituur
Entrecôte van Gaasterland varken | jus van appel en lavendel
Rogvleugel | sauce a la riojana
Zalm | citroen knoflook saus
Sliptong | citroen | boterjus
Alle gerechten worden geserveerd met verse friet, salade en seizoensgroenten.
Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 26,50 per persoon.
Aardbeien | aceto balsamico | vanille ijs
Tartelette | perzik | lemon mango curd
Koffie compleet | stroopwafel ijs
Kaasplank | cranberry-compôte | kletzenbrood (+ 5.00 euro)
Pavlova | rood fruit | mascarpone
Alle desserts voor een vaste prijs van € 8,50 per persoon.