Brood | olijfolie | pesto voor € 2.50 per persoon

Voorgerechten.

Geitenkaas | aubergine | walnoten | groene appel | zoete peper dressing

Steak tartaar | gepaneerd ei | truffelmayonaise | ansjovis | rode ui

Rillette van eend | balsamicodressing | gemarineerde peer | krokante zwezerik

Gegrilde dorade | zeevruchten | citroen bieslook creme

Gemarineerde zalm | picalilly-pastinaak ijs | groente chips

Tonijn carpaccio | zoetzure rettich | wasabi koekje | creme van zontomaat

Kalfslende | paddenstoelen truffel ragout | kruidensla

Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 12 per persoon.

Stel je eigen menu samen
3 gangen
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 34.50

4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 39.50
Soepen.

Bloemkool-currysoep | kaascroutons

Pompoensoep | gepofte kikkererwten

Geroosterde paprikasoep | mais

Alle soepen voor een vaste prijs van € 7.50 per persoon.

Wist je dat we ook een vegan menu hebben?
Hoofdgerechten.

Gekonfijte eendenbout | jus van rozemarijn en knoflook | groenten

Runder biefstuk gemarineerd in knoflook | kalfsjus | seizoensgroenten

Kalfssucade | jus van Madeira en morielje | seizoensgroenten

Krokant gebakken buikspek | Waldorf salade | calvados-karamelsaus

Heilbot | rösti | Hollandaisesaus

Gegrilde makreel filet | creme van tomaat | saus van courgette

Zeebaars | pesto | seizoensgroenten

Scholfilet | gamba | jus van rivierkreeft | seizoensgroenten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 23.50 per persoon.

Heb je vragen over allergenen? Laat het ons weten en wij zoeken naar een oplossing.
Desserts.

Kaasplank | stroop van duindoorn | kletzenbrood (+ € 5)

Crème bruleé | sinaasappel | cranberry-ijs

Chocolade souffle | straciatella-ijs | mandarijn

Dame blanche Brakzand | vanille roomijs | chocolade

Scroppino | limoen sorbet ijs | vodka | prosecco

Koffie compleet | vanille ijs

Alle desserts voor een vaste prijs van € 7.50 per persoon.