Brood | olijfolie | pesto voor € 2.50 per persoon
Geitenkaas | aubergine | walnoten | groene appel | zoete peper dressing
Steak tartaar | gepaneerd ei | truffelmayonaise | ansjovis | rode ui
Rillette van eend | balsamicodressing | gemarineerde peer | krokante zwezerik
Gegrilde dorade | zeevruchten | citroen bieslook creme
Gemarineerde zalm | picalilly-pastinaak ijs | groente chips
Tonijn carpaccio | zoetzure rettich | wasabi koekje | creme van zontomaat
Kalfslende | paddenstoelen truffel ragout | kruidensla
Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 13 per persoon.
Voorgerecht | Hoofgerecht | Dessert
voor € 36.50
4 gangen
Voorgerecht | Soep | Hoofdgerecht | Dessert voor € 42.50
Bloemkool-currysoep | kaascroutons
Pompoensoep | gepofte kikkererwten
Geroosterde paprikasoep | mais
Alle soepen voor een vaste prijs van € 8 per persoon.
Gekonfijte eendenbout | jus van rozemarijn en knoflook | groenten
Runder biefstuk gemarineerd in knoflook | kalfsjus | seizoensgroenten
Kalfssucade | jus van Madeira en morielje | seizoensgroenten
Krokant gebakken buikspek | Waldorf salade | calvados-karamelsaus
Heilbot | rösti | Hollandaisesaus
Gegrilde makreel filet | creme van tomaat | saus van courgette
Sliptong | citroenboter | seizoensgroenten
Scholfilet | gamba | jus van rivierkreeft | seizoensgroenten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 25 per persoon.
Kaasplank | stroop van duindoorn | kletzenbrood (+ € 5)
Crème bruleé | sinaasappel | cranberry-ijs
Chocolade souffle | straciatella-ijs | mandarijn
Dame blanche Brakzand | vanille roomijs | chocolade
Scroppino | limoen sorbet ijs | vodka | prosecco
Koffie compleet | vanille ijs
Alle desserts voor een vaste prijs van € 8.50 per persoon.