Voorgerechten.

Carpaccio van bietjes | geitenkaas | walnoten | groene appel | kruidensla

Ossenworst | gepaneerd ei | bieslook mayonaise | toast | kruidensla

Huisgemaakte wild terrine | balsamico | gemarineerde peer | cranberry

zalm tartaar | zoet zure groente`s | hangop van piccalilly | crostini

Geroosterde coquilles | spinazie vinaigrette | kaas koekje | paddestoelenjus

Mosterdsoep | duindoorn

Pompoensoep | vadouvan

Alle voorgerechten voor een vaste prijs van € 11 per persoon.

Hoofdgerechten.

Houtduif  | spruitjes | panchetta | wildjus

Runder ribeye | gerookte knoflookjus | seizoensgroenten

Wildstoofpotje | aardappelmousseline | rode kool

Krokant gebakken buikspek | wittekool salade | sesam ketjap jus

Zalmforel | citrusjus | seizoensgroenten

Zeebaars | tomaten basilicum jus | tagliatelle | seizoensgroenten

Scholfilet | gamba | jus van schaaldieren | seizoensgroenten

Linzen curry (mild) | gekarameliseerde ui | vegan hangop

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

Alle hoofdgerechten voor een vaste prijs van € 22 per persoon.

Desserts.

Kaasplank | stroop van duindoorn | kletzenbrood (+ € 5)

Crème brulée | zoethout

Tarte tatin | appel | cranberry

Chocolademousse | frambozen | chocolade snippers | amandelschaafsel

Alle desserts voor een vaste prijs van € 7.50 per persoon.

Stel je eigen menu samen
3 gangen | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Nagerecht voor een vaste prijs van € 32.50 *Gerechten zijn ook los te bestellen
Bestellen
Wij bezorgen tussen 17.30 en 20.00 uur. Bel of app je bestelling door op 0613257673
Openingstijden
Hotel Brasserie Brakzand is dagelijks geopend tot 17.00 uur. Wil je komen ontbijten? Reserveer minimaal 1 dag van tevoren.